Frisör Vasastan

Klippningar, färgning och frisyrer •

Klippning

Våra frisörer är vana vid att utföra klippning på både barn, damer och herrar. I vårt arbete värdesätter vi att kunna verka som rådgivande part när våra kunder vill göra en större förändring och vi kan ge råd kring vilken frisyr vi tror kommer passa ditt ansikte bäst. Alla vi som arbetar på Frisör Vasastan är noga med att varje arbete vi gör blir utfört precis på det sätt du som vår kund vill, så att du är helt nöjd när du lämnar salongen.

Vi utför klippning av långt hår i Stockholm

Beroende på vilket slags hår du har och dess längd använder vi olika tekniker när vi skall klippa hår. Om du har en längre frisyr är vi noga med att använda en metod som inte orsakar kluvna hårtoppar onödigt snabbt. Våra frisörer är välutbildade och duktiga på att bedöma vad som lämpar sig bäst just dig. Att klippa hår som är långt innebär även att vi behöver vara noga med eventuell uppklippning och etapper. Vi utför naturligtvis alla dylika klippningar i samråd med dig så att du får en passande frisyr.

klippning-vasastan-stockholm

Klippning i Vasastan hos våra erfarna frisörer

De flesta som besökt en frisör för att klippa hår har någon gång gått från salongen missnöjda. Det vill vi inte skall hända hos oss och därför:

 • Inleder vi varje klippning med en konsultation
 • Klipper vi aldrig av en längre bit än du önskar
 • Säkerställer vi att du är nöjd innan vi avslutar klippningen

Billig klippning i Stockholm

Att komma till oss för en klippning i Vasastan skall vara en rofylld stund och efter besöket vill vi att du skall kunna rekommendera oss till andra. Det är en av orsakerna till att vi, utöver att vi arbetar noggrant, håller ett bra pris för klippning. För oss är det viktigt att du vet vad du kommer betala för ett besök redan innan du bokar och därför välkomnar vi dig att kontakta oss för att få exakta prisuppgifter. Du når oss både på mejl och telefon!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en frisör i Vasastan som kan ta sig an allt som har med klippning, färgning och frisyrer att göra.

  Adress
  Rörstrandsgatan 17
  113 40 Stockholm

  Telefon
  08-446 82 368

  E-post
  offert@frisorvasastan.com

  Orgnr
  556540-5171

OM OSS

När du söker efter en frisör i Vasastan som kan ta sig an allt som har med klippning, färgning och frisyrer att göra.

Frisörvasastan.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Salong Balsam Hud&hår kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Rörstrandsgatan 17
113 40 Stockholm

08-446 82 368

offert@frisorvasastan.com

Orgnr:
556540-5171