frisör-klippning

Klippning

Vi erbjuder damklippning, herrklippning och barnklippning till bra priser i Vasastan. I vårt arbete värdesätter vi det personliga bemötandet i kombination att erbjuda rådgivning för dig som vill göra en större förändring. Vi kan ge råd kring vilken frisyr vi tror kommer passa ditt ansikte bäst utifrån din hårtyp. Vi som arbetar som frisör i Vasastan är noga med att varje klippning blir utfört precis på det sätt som du vill så att du blir hundra procent nöjd med resultatet.

Vi utför klippning av långt hår i Vasastan

Som erfaren frisör i Vasastan arbetar vi efter varje kunds individuella behov och förutsättningar. Beroende på din hårkvalité, vilken hårtyp du har (om du exempelvis har lockigt hår eller vågigt hår) samt vilken längd du har kommer vi anpassa vår teknik när vi klipper håret. Om du exempelvis har långt hår använder vi en metod för att klippa hår som inte orsakar kluvna hårtoppar onödigt snabbt.

Våra frisörer är välutbildade och duktiga på att bedöma vilken klippning som lämpar sig bäst för just dig. Vi utgår från hårets förutsättningar så att slutresultatet blir som du förväntat dig. Att klippa hår som är långt innebär även att vi behöver vara noga med eventuell uppklippning och etapper så att håret faller fint och ser fylligt ut. Vi utför naturligtvis alla dylika klippningar i samråd med dig så att du får en passande frisyr som uppfyller dina önskemål.

Konsultation inför din klippning

När du besöker vår frisörsalong kommer vi inleda din hårbehandling med en personlig konsultation. Detta möte är viktigt för både våra frisörer men även för dig som kund. Vår målsättning är att du ska lämna vår salong med ett leende på läpparna och en ny frisyr som passar dig perfekt. Under konsultationen får du möjlighet att berätta mer om dina önskemål för din nya frisyr och du får gärna visa bilder på hur du önskar att håret ska se ut.

Din hårtyp och hårkvalité spelar även roll när vi ska planera klippningen. På så sätt kan vi använda rätt hårprodukter för din hårtyp och använda rätt teknik för klippningen för att uppnå önskat resultat. Om du är osäker på hur du vill klippa håret kan vår frisör i Vasastan ge råd utifrån vår expertis där vi utgår från din ansiktsform, längd på håret och hårkvalité.

klippning-vasastan-stockholm

Klippning i Vasastan hos våra erfarna frisörer

Det är bra för håret att investera i en klipptid med jämna mellanrum. Oavsett om det rör sig om att klippa en helt ny frisyr eller klippa topparna hos frisören för ett fylligare och mer livfullt hår. Genom att klippa håret ger du topparna näring för ett lättare fall som är enklare att styla och tas om hand. När du besöker vår frisör i Vasastan kan du vara trygg med att du alltid är i fokus.

  • Vi inleder varje hårbehandling med en konsultation för att veta mer om hur ditt drömhår ser ut.
  • Vi lyssnar till dina önskemål och vi klipper aldrig av en längre bit än du önskar
  • Vi säkerställer att du är nöjd innan vi avslutar klippningen

Prisvärd klippning i Vasastan

Att komma till oss för en klippning i Vasastan skall vara en rofylld stund där du blir nöjd med resultatet. Vi är stolta över att erbjuda dig noggrann och kvalitativ hårbehandling i kombination med ett bra pris för klippning. Om du är ute efter en större förändring av håret är du välkommen att kombinera vår klippning med slingor för ett djup i håret.

För oss är det viktigt att du redan innan du bokar tid för klippning vet vad du kommer betala. Vi baserar vårt pris på behandlingens tidsåtgång och för ett mer korrekt prisförslag är du välkommen att kontakta vår frisör i Vasastan för prisuppgifter.

Välkommen till vår frisörsalong för en klippning i Vasastan. Vi håller bra priser och kan klippa page, klippa upp håret eller klippa topparna med mera.